Gratis frakt på alle våre fødselsplakater!

Navnetavle kommer til Elverumsdagene!

Elverumsdagene nærmer seg med stormskritt, og Navnetavle er selvsagt tilstede hele helgen. Hos oss kan du bestille unike plakater til barnet ditt, perfekte gaver eller dekor til barnerommet. Du finner oss på stand i St. olavsgate utenfor Designkollektivet Elverum.

Se den koselige navnetavle med bie
Sjekk ut morsom plakat med pingvin
Vår bestselger, plakat med stjernetegn »

På standen kan du bestille spesialtilpassede navnetavler, fødselsplakater og andre koselige plakater til barnerommet. Du kan velge mellom forskjellige design, farger og temaer for å skape en unik og personlig plakat som passer perfekt til ditt barns rom. Vi er selvsagt tilgjengelige for å hjelpe deg med å finne den perfekte plakaten som passer til deg.

Forhåndsbestilling

I forbindelse med Elverumsdagene tilbyr vi også muligheten for forhåndsbestillinger. Dette betyr at du kan bestille plakaten du ønsker på forhånd, og deretter hente den på vår stand under arrangementet. Ved å forhåndsbestille kan du sikre deg din favorittplakat og unngå ventetider. De plakatene du bestiller på vår stand, hentes i løpet av Elverumsdagene.

Se utvalget i plakatbutikken »

Fotografering av barnet ditt

Vi er også glade for å kunne tilby muligheten for å få fotografert barnet ditt på standen vår. Vår dyktige fotograf vil fange øyeblikket og skape koselige minner for livet. Perfekt anledning for å gjøre unna årets julekortfotografering allerede nå.

Elverumsdagene er et kjempekoselig arrangement, og Navnetavle er glade for å være en del av arrangementet. Vi ser frem til å møte deg, og å hjelpe deg med å skape en unik og personlig plakat til barnerommet ditt. Besøk vår stand under Elverumsdagene den 11. – 12. august 2023, og opplev gleden av å skape noe unikt til ditt barn. Du finner oss i St. Olavsgate, utenfor designkollektivet Elverum.

Vi gleder oss til å se deg!

Share the Post:

Related Posts