For plakater i størrelse 40x50 og 50x70 er det litt ventetid akkurat nå.

bilde av gave med kort fra navnetavle

Kort

Velkommen til vår kort-kategori. Her finner du et stort utvalg av kort som har samme design som våre populære fødselsplakater, og som gir en perfekt match når du gir dem sammen som en gave.

Våre kort er trykket på høykvalitetspapir og trykket med den samme omtanken og nøyaktigheten som våre fødselsplakater. Kortene er doble og konvolutt følger med.

Vi tilbyr en rekke ulike design, og du kan velge mellom ulike temaer, stjernetegn og farger for å finne det perfekte kortet for anledningen. Kortene våre passer perfekt til dåp, navnefest,bursdager, jubileer eller andre spesielle anledninger, og gjør at du kan gi en unik og personlig gave.

Hva skal barnet hete?

Når man finner ut at man skal bli foreldre, om det er for første gang, eller om det er nummer to, tre eller kanskje fire som ventes, så begynner man fort å tenke på navn. Det gjorde i hvert fall vi!

Hva skal barnet hete? Er det gutt eller jente? Vi leste bøker med tusenvis av navn og betydning av disse. Mange timer, dager, måneder senere hadde vi en liste med noen aktuelle jentenavn og noen aktuelle guttenavn.

Endelig får du møte barnet. Passer navnet og den betydningen som følger med? Noen ganger faller det bare på plass, som med storebror her. Og det navnet sto ikke på lista en gang! Og andre ganger blir navn bestemt av jordmor! Men den historien kan vi ta en annen gang :)

Alle plakater med navn og betydning passer i de mest populære rammestørrelsene som 21×30 (A4) og 30x40cm, og du kan få din fødselsplakat ferdig montert hvis du kjøper ramme hos oss. Våre navneplakater blir skrevet ut på høykvalitetspapir som gir en fin overflate og kvalitetsinntrykk.

Vi anbefaler å bruke rammer med pleksiglass istedenfor vanlig glass når du skal henge din nye fødselsplakat på barnerommet. Da unngår du glasskår om noen skulle miste rammen i bakken :)

De er også flotte gaver om du skal på barselbesøk, til dåp, navnefest, eller til barnerommet. Noen design kommer i serier som passer godt sammen. Du finner seriene inne på produktene som relaterte produkter.