Gratis frakt på alle våre fødselsplakater!

Navn

Kjært barn har mange navn. Hva heter ditt barn og hva betyr det egentlig? Med denne plakaten får du en påminnelse hver gang du ser på den, og barnet lærer betydningen av sitt eget navn, samt når det har navnedag.

Hva skal barnet hete?

Når man finner ut at man skal bli foreldre, om det er for første gang, eller om det er nummer to, tre eller kanskje fire som ventes, så begynner man fort å tenke på navn. Det gjorde i hvert fall vi!

Hva skal barnet hete? Er det gutt eller jente? Vi leste bøker med tusenvis av navn og betydning av disse. Mange timer, dager, måneder senere hadde vi en liste med noen aktuelle jentenavn og noen aktuelle guttenavn.

Endelig får du møte barnet. Passer navnet og den betydningen som følger med? Noen ganger faller det bare på plass, som med storebror her. Og det navnet sto ikke på lista en gang! Og andre ganger blir navn bestemt av jordmor! Men den historien kan vi ta en annen gang :)

Alle plakater med navn og betydning passer i de mest populære rammestørrelsene som 21×30 (A4) og 30x40cm, og du kan få din fødselsplakat ferdig montert hvis du kjøper ramme hos oss. Våre navneplakater blir skrevet ut på høykvalitetspapir som gir en fin overflate og kvalitetsinntrykk.

Vi anbefaler å bruke rammer med pleksiglass istedenfor vanlig glass når du skal henge din nye fødselsplakat på barnerommet. Da unngår du glasskår om noen skulle miste rammen i bakken :)

De er også flotte gaver om du skal på barselbesøk, til dåp, navnefest, eller til barnerommet. Noen design kommer i serier som passer godt sammen. Du finner seriene inne på produktene som relaterte produkter.